Foto: www.pexels.com

Pirmkārt, Laimīgu, Veselīgu un Burvīgiem mirkļiem piepildītu jauno 2018.gadu!

Katru jauno gadu es iesāku ar jaunām apņēmšanām un šis jaunais gads nav izņēmums. Un kapēc gan ne? Es esmu no tām sievietēm, kurai katra jaunā gada iestāšanās ir dzinulis kam jaunam un piepildāmam.  Es zinu, ka ir tādi cilvēki, kuri par šo tradīciju iesmej un viņu pārliecība slēpjas teicienā- katra diena ir diena, lai ko mainītu! Taisnība jau gan ir šajā teicienā, bet manuprāt, galvenais ir realizētas apņemšanās, neatkarīgi no tā kura gada dienā apņemšanās uzsākta!

Laiks skrien vēja spārniem un mana mazākā princesīte aug arvien lielāka. Gandrīz  visi zobiņi jau izlīduši un tas nozīmē, ka par kripatiņu ir palicis vieglāk 🙂  Ja šķiet, ka ar mazo meituku ir palicis vieglāk, tad atkal lielā meitiņa sāk savu pirms tīņu gražošanos un spītēšanos. Kā saka, visam jābūt līdzsvarā.

Foto: www.pexels.com

Esmu ļoti priecīga, ka šad un tad pat sanāk palasīt  grāmatu, nesteidzoties izdzert kaut ko siltu un  iepriecināt savu ģimenīti ar pašceptām vafelēm. Laime pilnībā 🙂

Bet tagad par manu apņemšanos šogad 🙂 Šogad apņemšanos  man ir pietiekoši un atklāšu, ka viena no tām ir saistīta ar  mammafe.lv.  Atklāšu, ka pa maziem solīšiem  pievērsīšos mammafe.lv attīstībai un pilnveidošanai. Tākā sekojam līdzi jaunumiem!

Gribu tikai novēlēt , lai izdodas piepildīt 1.janvāra un citos datumos uzsāktās apņemšanās !

Pievienot atbildi

Your email address will not be published. Required fields are marked *