Foto: www.pexels.com

Katra bērniņa ierašanās šajā pasaulē ir kaut kas apbrīnojami debešķīgs, jo taču piedzimst jauns pavisam  mazs, mazs cilvēciņš. Un ko šādam pavisam mazam cilvēciņam vēlēt- veselību, milzīgu laimi, mīlestību, lielu spēku un izturību. Neatņemams rituāls mazā bērniņa ienākšanai ģimenē ir raudzības.  Jau kopš seniem laikiem ejot raudzībās ir pieņemts apdāvināt jaundzimušo. 

Tākā pavisam nesen mūsu ģimenītei- manai meitiņai bija raudzības, tad padalīšos ar idejām, ko tad dāvināt mazajam cilvēciņam. Es uzskatu, ka raudzību dāvanai ir jābūt kaut kam paliekošam, ko piemēram izaugot varētu nodot tālāk saviem bērniem vai mazbērniem.  Kā arī pirms došanās raudzībās ieteiktu noskaidrot vai izvēlētā dāvaniņa nav jau uzdāvināta!

Manuprāt, raudzībās baigi forši būtu apsveikt ne tikai mazulīti, bet arī māmiņu. Māmiņa taču ir paveikusi brīnišķīgu darbiņu, iznēsājusi un piedzemdējusi mazulīti. Ja zini vēl foršās dāvaniņas, droši rakti, lai mēs visi par tām uzzinātu.

Piku gaismas burti

Dāvana- gaismas burti

Superīga dāvana, kas būs noderīga arī pieaugot. Tā teikt universāla dāvana visiem vecumiem.Foto: www.piku.lv

Foto: www.piku.lv

Karla

Dāvana- zeķīšzābaciņi, cepurītes un šallītes.

Lieliska un silta dāvana, par kuru sajūsmā noteikti būs māmiņa. Patiešām ļoti silti, ērti zābaciņi un starpcitu tie ļoti  kolosāli izskatās bildēs.

Foto: www.karla.lv

Foto: www.karla.lv

Paff

Dāvana: mīļsedziņas, aktiviātes paklājiņi, lacītes

Foto: www.paff.lv

Green Fox

Dāvana- koka vārdiņa uzraksts, kur var norādīt dzimšanas datumu, laiku, svaru un auguma garumu. Kā arī personalizēti fotorāmīši.

Tiešām kolosāla dāvana, kā arī lielisks istabas dekors. Šāds uzraksts rotā arī mūsu istabu.

Foto: www.facebook.com

Foto: www.facebook.com

Cimparimpa

Dāvana- koka personalizētas mazuļa dienasgrāmatas un fotoalbumi.

Marlēnītei uzdāvināja gan fotoalbumu, gan dienasgrāmatu. Man tiešām ļoti, ļoti patīk. Kad meitiņa būs pieaugusi, viņai būs lieliska iespēja uzzināt kāds mazulītis viņa bija.

Foto: www.cimparimpa.lv

Foto: www.cimparimpa.lv

 Fejas nams

Dāvana- mazuļa miedziņa sapņu ķērāji, tamborēti mantu groziņi, plediņi- sedziņas.

Marlēnītei uzdāvināja divus dažādus sapņu ķērājus- gultiņas karuselīšus. Lai gan izpaliek pārsteiguma moments, tomēr iesaku iepriekš noskaidrot vai šāda dāvaniņa mazulītim jau nav uzdāvināta. Man jau ļoti patīk kā tie izgrezno meitiņas gultiņu. Un Marlēnītei arī patīk tajos šad un tad lūkoties. Superīgi!

Foto: www.fejasnams.lv

Foto: www.fejasnams.lv

Rito

Dāvana- galda piederumi, trauku komplekti

Pirms astoņiem gadiem Sanijai raudzībās uzdāvināja iegravētu sudraba karotīti. Visnotaļ superīga, paliekoša un noderīga dāvana, jo Sanija to uzrauga kā acuraugu un jūtas ļoti pacilāta, ka viņai ir karotīte ar savu vārdiņu.

Foto: www.rito.lv

Foto: www.rito.lv

Elkor

Dāvana- dažādi pirkstiņ- nospiedumu fotorāmīši

Kas vēl var būt jaukāks par mazu kājiņas un rociņas nospiedumu uz kuru lūkoties jau pieaugušam esot. Forša atmiņu dāvaniņa.

elkor

Mazputnins

Dāvana- mākslas darbs (glezniņa)

Manuprāt, glezna  ir lieliska un paliekoša dāvana, kura rotās mazuļa istabas sienu vismaz desmit un vairāk gadus. Un kā zināms, glezna ir patiesa vērtība, kuru var saglabāt saviem bērniem, mazbērniem un mazmazbērniem.

.Foto: www.veikalsmazputnins.lv

Foto: www.veikalsmazputnins.lv

Wooly Organic

Dāvana- rotaļu zaķīši,lācīši, grabulīši, mīļlupatiņas, dvielīši

Neviens mazulītis nav izaudzis bez rotaļlietām un grabulīšiem. Tādēļ iesaku šīs bio kokvilnas rotaļlietas bez ķīmikālijām.

Foto: www.woolyorganic.com

Foto: www.woolyorganic.com

Zvaigzne ABC 

Dāvana- pasaku grāmatas

Pasaku grāmatas ir lieliska un paliekoša dāvana. Grāmatā var ierakstīt arī novēlējumu. Man pašai vēl saglabājušās grāmatas no bērnības ar labu vēlējuma ierakstiem. Visnotaļ forša dāvaniņa.

Foto: www.zvaigzne.lv

Foto: www.zvaigzne.lv

 

 

 

 

 

 

 

 

Pievienot atbildi

Your email address will not be published. Required fields are marked *