Foto: www.epadomi.lv

“Paukojam šmaukojam” ir nebēdnīgi muzikāls uzvedums bērniem Brodvejas stilā. Izrāde veidota pēc Enīdas Blaitonas populārās pasakas „Pauks un Šmauks” motīviem. Stāsta galvenajā loma ir divu zaķu brālīši Pauks un Šmauks. Oi, šie zaķu brālīši ir īsti palaidnieki un ik uz soļa izdomā jaunas blēņas un palaidnības.

Foto: www.operetesfonds.lv

Foto: www.operetesfonds.lv

Tagad mūsu vērtējums! Sanija ar nepacietību gaidīja piektdienu, kad dosimies uz Kongresu namu pēc jauniem iespaidiem. Teikšu kā ir, es nebiju sajūsmā! Zinātnieki jau saka, ka katrā cilvēkā mīt kāda daļiņa no bērna. Mani ne kā pieaugušo, ne bērnu šī izrāde neuzrunāja. Kopumā jau izrāde ir ļoti mīļa, pamācoša un krāsaina košo tērpu dēļ. Bet manuprāt tā nespēja īsti aizraut bērnus. Sanija gan teica, ka viņai patika, jo  brīžiem gan dziedāja līdzi, gan krēslā kustējās līdz, bet nebija tās sajūsmas, kas parasti ir pēc lieliskas izrādes.

Es novēroju, ka bērni zālē bija ļoti nemierīgi, kurš skraidīja apkārt, kurš divatā spēlēja spēlīti mobilajā telefonā. Bet secināju, ka mazāki bērni sēdēja mierīgi un ar interesi skatijās izrādi. Tādēļ domāju, ka šī izrāde der pirmskolas vecuma bērniem, tas ir no 3-6 gadi. Tādēļ, ja tava atvasīte ir pirmskolas vecumā, droši aplūkojiet šo izrādi un gūsties savus pozitīvos iespaidus.

Foto: www.epadomi.lv

Foto: www.epadomi.lv

 

 

Foto: www.epadomi.lv

Foto: www.epadomi.lv

Pievienot atbildi

Your email address will not be published. Required fields are marked *