Foto: www.mammafe.lv

Grāmatiņa “Mula un portrets” pavisam nejauši nonāca manās rokās, kad grāmatnīcā “Jānis Roze” bija ikmēneša akcijas. Tākā man mākslas pasaule ir ļoti tuva, vēlos to parādīt arī Sanijai. Mākslas radīšana, pētīšana un citas tās izpausmes formas kā maziem, tā lieliem, iedarbojas dziedējoši. Grāmatiņa ir vienkārši brīnišķīga, izzinoša un

Foto: www.mammafe.lv

Foto: www.mammafe.lv

es ar lielu kāri lasīju to priekšā un Sanija ar lielu kāri klausijās. Galvenā stāsta varone ir maza meitenīte Mula, kura ar vecākiem dodas uz muzeju iepazīt latviešu glezniecības māksliniekus. Grāmatiņā pasniegtā informācija mazākajiem mākslas iepazinējiem ir tik viegli un saprotami pasniegta, ka likās, ka Sanija ar sajūsmu “apēd” katru saklausīto vārdu.

Foto: www.mammafe.lv

Foto: www.mammafe.lv

Papildus izzinošai literatūrai, grāmatas autori iesaista mazākos lasītājus/klausītājus dažādos interesantos uzdevumos. Grāmatiņa “Mula un portrets ” nav vienīgā šīs sērijas grāmata, par mazo Mulu, kura iepazīst mākslu ir vēl trīs grāmatiņas – “Ainava kopā ar mazo Mulu”, “Dzīvnieki mākslas darbos”, “Ainava kopā ar mazo Mulu”. Pēc tam, kad bijām izlasījušas šo brīnišķīgo grāmatu, skrēju uz veikalu un iegādājos vēl “Klusā daba ar mazo Mulu”, bet par šo grāmatiņu pastāstīšu citu reizi.  Noteikti patiks kā lieliem, tā maziem.

  • Grāmatiņu novērtēju ar 10 ballēm no 10.

Foto: www.mammafe.lv

Pievienot atbildi

Your email address will not be published. Required fields are marked *