www.mamafe.lv

Kādu laiku atpakaļ žurnālā “Lilit” redzēju reklāmu par bērnu pavārmākslas skolu, kurā divu pavāru pavadībā kopā ar bērniem tiek radīti dažādi kulinārijas gardumi.  Tākā Sanijai vienmēr paticis kopā ar mani pa virtuvi šiverēties un es uzskatu, ka ikvienam cilvēkam pavārmākslas apgūšana dzīvē lieti noder un noderēs, pieteicu meitu uz vienu no “Lilit  pāvārmākslas skolas” nodarbībām.

Sanijai ļoti patika darboties, likās, ka viņa izbauda ik katru mirkli un rezultātā tapa brīnišķīga pica glāzītē un torte “mēness naktī”. Vecāki tikmēr varēja sēdēt, bildēt pavārmākslas procesu un lūkoties kā mazie kulināri apgūst  pavārmākslas noslēpumus.

Pats brīnišķīgākais, ka pēc tam iespējams arī to visu apēst. Arī es neatteicos no lieliskās iespējas nogaršot meitas radītos šedevrus. Bija gardi! Vienīgais “Lilit pavārmākslas skolas” mīnuss, ka nodarbības laikā pavāri pārsvarā runāja krieviski, varbūt tādēļ, ka Sanija grupiņā bija vienīgā meitenīte, kura runāja latviski . Žurnālā “Lilit ” bija rakstīts, ka nodarbības notiek abās valodās, varbūt notika pārpratums un piesakot meitu nodarbībai aizmirsa man pateikt, ka konkrētajā datumā ir nodarbības krievu valodā. Kas to lai zin. Bet zinu, ka meitai ļoti patika šis gatavošanas process.

Ja tevi uzrunāja mūsu iespaidi un vēlies intersantu, izzinošu izklaidi savai atvasītei, droši iesaku izmēģināt šo kulinārijas piedzīvojumu. Bet, kad zvani, lai pieteiktos nodarbībai, noteikti noskaidro vai gadījumā nav arī grupiņa bērniem, kuri saprot latviešu valodu.

Vairāk informācijas par nodarbību laikiem, cenu un pagatavojamajiem gardumiem meklē Kārummirkļu kalendārā – 11.10.2015., 18.10.2015 un 25.10.2015.

 

Pievienot atbildi

Your email address will not be published. Required fields are marked *